Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Bladerdeegtaartjes met roomkaas en gerookte zalm

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Vet de bakvorm in en vouw ieder plakje bladerdeeg individueel in een muffinvormpje tot een bakje. Leg op ieder plakje bladerdeeg een stukje bakpapier en leg hier de bakbonen in.
2
Bak de bladerdeegbakjes 15 min. in de oven. Haal vervolgens de bakbonen en het bakpapier eruit en bak nog 10 min.
3
Laat de bladerdeegbakjes afkoelen. Verdeel vervolgens de roomkaas over de bakjes en beleg met zalm. Hak de bieslook fijn, garneer de bladerdeegtaartjes hiermee en serveer direct zodat het bladerdeeg knapperig blijft.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Borrelhapje
Pasen
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via