Paasbrunch gevulde bladerdeegbakjes met zalm
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Bladerdeegtaartjes met roomkaas en gerookte zalm

Deze overheerlijke bladerdeegtaartjes staan in een mum van tijd op tafel en zijn supersimpel te maken. De bladerdeegbakjes kun je van tevoren klaarmaken zodat je ze alleen nog hoeft te vullen als de visite er is. Lekker met zachte roomkaas en gerookte zalm.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept bladerdeegtaartjes met roomkaas en gerookte zalm

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Vet de bakvorm in en vouw ieder plakje bladerdeeg individueel in een muffinvormpje tot een bakje. Leg op ieder plakje bladerdeeg een stukje bakpapier en leg hier de bakbonen in.
2
Bak de bladerdeegbakjes 15 min. in de oven. Haal vervolgens de bakbonen en het bakpapier eruit en bak nog 10 min.
3
Laat de bladerdeegbakjes afkoelen. Verdeel vervolgens de roomkaas over de bakjes en beleg met zalm. Hak de bieslook fijn, garneer de bladerdeegtaartjes hiermee en serveer direct zodat het bladerdeeg knapperig blijft.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via