Deze stokbroodjes zijn heerlijk belegd met kleurige cherrytomaatjes en aspergetips. Rooster het brood eventueel nog voor een extra knapperig effect. Maak af met een smaakvolle balsamico glaze en je hebt binnen no-time een overheerlijk borrelhapje klaargemaakt.
Eatertainer Simone heeft een complete brunch plank voor je samengesteld! Met heerlijke hapjes als bladerdeegtaartjes met gerookte zalm, geulde eieren en asperges en mini paastrifle met aardbeienjam ga je genieten van een gezellige brunch vol zoete lekkernijen en hartige snacks. Perfect voor de paasbrunch! Welk recept is jouw favoriet?
Tip: Balsamico glaze kan je bij een groothandel kopen.
Meer recepten voor de paasbrunch? Bekijk Simone’s paasbrunch plank met 6 makkelijke paasrecepten!
Wat moeite met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘ We helpen je graag een handje met wat inspiratie! Ga voor een klassiek gerecht en maak een van onze stoofpotjes recepten, een zoete aardappel recept of een pasta pesto. Of kies voor een romige lasagne recept of mals stoofpotjes recept, knapperige flammkuchen recepten of ga voor makkelijke pannenkoeken recepten. Liever niet te veel in de keuken staan? Probeer een van onze slowcooker recepten! Tip: sluit het diner af met een lekker stukje bananenbrood.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment