Simpele bruschetta met groene aspergetips
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Simpele bruschetta met groene aspergetips

Deze stokbroodjes zijn heerlijk belegd met kleurige cherrytomaatjes en aspergetips. Rooster het brood eventueel nog voor een extra knapperig effect. Maak af met een smaakvolle balsamico glaze en je hebt binnen no-time een overheerlijk borrelhapje klaargemaakt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten

Simpele bruschetta met groene aspergetips

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de tomaatjes in kleine partjes en meng samen met de olijfolie, peper en zout in een kom.
2
Kook de aspergetips 1 à 2 min. totdat ze beetgaar zijn. Snijd het stokbrood in schuine plakken.
3
Verdeel de tomaatjes over het stokbrood, leg op ieder broodje een aspergetip en garneer met balsamico glaze.

Tip: Balsamico glaze kan je bij een groothandel kopen.

Meer recepten voor de paasbrunch? Bekijk Simone’s paasbrunch plank met 6 makkelijke paasrecepten!

Meer recept inspiratie voor het avondeten

Wat moeite met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘ We helpen je graag een handje met wat inspiratie! Ga voor een klassiek gerecht en maak een van onze stoofpotjes recepten, een zoete aardappel recept of een pasta pesto. Of kies voor een romige lasagne recept of mals stoofpotjes recept, knapperige flammkuchen recepten of ga voor makkelijke pannenkoeken recepten. Liever niet te veel in de keuken staan? Probeer een van onze slowcooker recepten! Tip: sluit het diner af met een lekker stukje bananenbrood.

Borrelplank pasen Simone's Kitchen
Borrelplank_pasen_Simone's_Kitchen

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.