Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Gevulde eieren met asperge

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de eieren in 8 à 10 min. hard en laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd voorzichtig in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en prak in een kom fijn met een vork.
2
Meng met de mayonaise, het uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe indien het mengsel niet glad genoeg is. Doe het eigeelmengsel vervolgens in een spuitzak met spuitmondje.
3
Leg de gehalveerde eieren op een borrelplak en vul deze met het eigeelmengsel.
4
Kook ondertussen de aspergetips in 2 à 5 min. beetgaar. Beleg ieder gevuld ei met een aspergetip.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ei
Borrelplanken
Pasen
Groene asperges
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via