Gevuld ei met groene asperge
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde eieren met groene asperge

Gevulde eieren, wie houdt hier niet van? Je kan er allerlei variaties op maken, wij gaan voor een gevuld eitje met groene asperge. Wil jij de borrelplank vullen met meerdere variaties? Top dan bijvoorbeeld eens af met gerookte zalm of uitgebakken chorizo.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Gevulde eieren met groene asperge

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Kook de eieren in 8 à 10 min. hard en laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd voorzichtig in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en prak in een kom fijn met een vork.
2
Meng met de mayonaise, het uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe indien het mengsel niet glad genoeg is. Doe het eigeelmengsel vervolgens in een spuitzak met spuitmondje.
3
Leg de gehalveerde eieren op een borrelplak en vul deze met het eigeelmengsel.
4
Kook ondertussen de aspergetips in 2 à 5 min. beetgaar. Beleg ieder gevuld ei met een aspergetip.
brunchplank

Maak de brunch plank compleet

Eatertainer Simone heeft een complete brunch plank voor je samengesteld! Met heerlijke hapjes als bladerdeegtaartjes met gerookte zalm, geulde eieren en asperges en mini paastrifle met aardbeienjam ga je genieten van een gezellige brunch vol zoete lekkernijen en hartige snacks. Perfect voor de paasbrunch! Welk recept is jouw favoriet?

Borrelplank pasen Simone's Kitchen
Borrelplank_pasen_Simone's_Kitchen

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.