Gevuld ei met groene asperge
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Gevulde eieren met asperge

Gevulde eieren, wie houdt hier niet van? Je kan er allerlei variaties op maken, wij gaan voor een gevuld eitje met groene asperge. Wil jij de borrelplank vullen met meerdere variaties? Top dan bijvoorbeeld eens af met gerookte zalm of uitgebakken chorizo.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept gevulde eieren met asperge

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de eieren in 8 à 10 min. hard en laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd voorzichtig in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en prak in een kom fijn met een vork.
2
Meng met de mayonaise, het uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe indien het mengsel niet glad genoeg is. Doe het eigeelmengsel vervolgens in een spuitzak met spuitmondje.
3
Leg de gehalveerde eieren op een borrelplak en vul deze met het eigeelmengsel.
4
Kook ondertussen de aspergetips in 2 à 5 min. beetgaar. Beleg ieder gevuld ei met een aspergetip.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie