Serveer je brunch eens op een goedgevulde plank. De ‘sharing’ plank wordt gevuld met allerlei lekkernijen voor een gezellige ochtend met vrienden en/of familie. Zet de plank op tafel, schuif aan en geniet samen van al het lekkers op de plank! Simone van Simone’s Kitchen heeft de recepten zorgvuldig voor je bereid.
Hoi! Ik ben Simone en eten is het centrale thema in mijn leven. Behalve dat ik schrijf over eten op Simone’s Kitchen (waar ik in 2013 mee ben begonnen) ben ik foodfotograaf, heb ik al meer dan 80 kookboeken gefotografeerd en werk ik voor diverse merken. Recepten ontwikkelen vind ik ontzettend leuk om te doen en ik zoek daarbij altijd de balans op tussen gezond, makkelijk én lekker. Deze brunch plank is gevuld met 6 makkelijke én snelle recepten, perfect voor bijvoorbeeld de paasbrunch.
Simone van Simone’s Kitchen heeft een heerlijke sharingplank voor de brunch samengesteld. Een goedgevulde plank met zoete lekkernijen en hartige snacks. Deze sharing plank is bijvoorbeeld perfect voor tijdens een paasbrunche. Er behoren 6 gemakkelijke en snelle recepten op deze plank.
Broodpudding is een echte klassieker. Heerlijk zoet en romig, en ideaal om sneetjes oud brood mee op te maken. Wij maken hem met brioche brood voor een nóg vollere smaak en combineren dit met lemon curd en verse aardbeien. Verras je familie met deze perfecte voorjaarslekkernij!
Deze stokbroodjes zijn heerlijk belegd met kleurige cherrytomaatjes en aspergetips. Rooster het brood eventueel nog voor een extra knapperig effect. Maak af met een smaakvolle balsamico glaze en je hebt binnen no-time een overheerlijk borrelhapje klaargemaakt.
Ingrediënten als brood en beleg zijn onmisbaar voor de brunch. Vul de plank naast de recepten met:
Vul de plank eerst met de gerechtjes, vul de gaten tussen de gerechtjes op met de overige snacks. Maak de plank af met je favoriete lentebloemen voor een vrolijke touch.
Wil je jouw lunchplank upgraden? Maak het helemaal compleet met deze simpele bruschetta met groene aspergetips! Simpel, maar súperlekker. Tijdens welke borrel serveer jij het voor je gasten?