Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Meng de rijst, het water en het kaneelstokje in een kom. Snijd het vanillestokje doormidden en schraap met een mes voorzichtig het merg eruit. Voeg het merg samen met het stokje toe aan de rijst.
2
Laat het geheel een nacht op kamertemperatuur staan zodat de rijst het vocht en de smaak opneemt.
3
Maal de volgende dag het mengsel fijn in een blender. Zeef het vervolgens zodat de grove stukken er uit zijn. Voeg de melk en de gecondenseerde melk toe. Vul de glazen voor 1/4e met ijsklontjes en schenk de romige rijstmelk eroverheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via