Pink Moon Milk
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Pink Moon Milk

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan je eigen Pink Moon Milk! De Pink Moon Milk is perfect om te drinken voordat je naar bed gaat, zodat je heerlijk slaapt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten

Recept pink moon milk

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Meng alle ingrediënten in een kleine steelpan. Verwarm het geheel op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten. Maak met een garde achtvormige bewegingen om de melk een kleine schuim laag te geven.
2
Giet het mengsel door een zeef in een kopje en garneer eventueel met gedroogde rozenknopjes. Tip: rode bieten wortel poeder is net als de gedroogde rozenknoppen online bij diverse winkels/webshops te koop.

Wat is Pink Moon Milk?

Pink Moon Milk is een trendy drankje dat bekend staat om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen. Het is meestal een warme melkdrank gekleurd met natuurlijke ingrediënten zoals bietenpoeder of rozenblaadjes en vaak op smaak gebracht met kruiden zoals kaneel, kurkuma of vanille.

Waar smaakt Pink Moon Milk naar?

Pink Moon Milk heeft meestal een zachte en subtiele smaak. Het kan een lichte zoetheid hebben, afhankelijk van de toegevoegde zoetstoffen, en kan smaaktonen bevatten van de toegevoegde kruiden zoals kaneel, kurkuma of vanille. De smaak kan variëren afhankelijk van het recept en de gebruikte ingrediënten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?