Je kunt alle kanten op met tosti beleg! Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe.
Besmeer een snee brood met de pesto en beleg met een plak kaas, de rucola en gegrilde groente. Leg de tweede plak kaas en de tweede snee brood erbovenop, druk lichtjes aan en grill in een sandwichgrill in 4-5 minuten goudbruin en knapperig.
Heb je tijd? Rooster je eigen paprika’s! Zet je oven zo heet mogelijk, leg de paprika’s 25 minuten in de oven tot ze zwartgeblakerd zijn. Doe ze in een kom, dek af met plastic en laat 15 minuten staan. Pel de velletjes eraf en snijd het vruchtvlees in reepjes! Je kan vooraf ook van de courgette en wortel linten snijden en grillen in de sandwichgrill.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment