De klassieker onder de tosti’s, een tosti met ham en kaas. Wij geven de tosti een kleine upgrade door er schijfjes tomaat aan toe te voegen. Uiteindelijk zijn de combinaties eindeloos!
Als je een ham kaas tosti wilt maken is het lekker om hiervoor schouderham te gebruiken, bijvoorbeeld van de slager. Je kunt hiermee ook variëren, denk eens aan een tosti met kaas en kipfilet, salami, spek of worst. Zo kun je zelf een tosti samenstellen hoe jij hem lekker vindt.
Om een lekkere tosti te maken kun je het beste jong belegen kaas gebruiken, dit smelt namelijk goed. Als je van oude kaas houdt, kun je dit ook gebruiken op je tosti, laat hem dan wat langer in het tosti-ijzer zitten. Op die manier kan de oude kaas goed smelten en heb je een lekkere tosti met oude kaas.
Een tosti hoeft maar 4 tot 5 minuten in een tosti-ijzer. Het is wel slim om je tosti-ijzer van tevoren op te warmen. Zet het apparaat 5 minuten van te voren aan op de juiste temperatuur. Leg je tosti daarna 4-5 minuten in het apparaat en je tosti is klaar. Je kunt ook tussendoor even checken of je kaas goed gesmolten is en het op die manier bijhouden.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment