Tosti’s; je kunt er alle kanten mee op. Wij gaan voor een zoete variant met brie, ontbijtspek en frambozenjam. Heb je weinig tijd? Bak de spek dan van tevoren zodat je deze stap over kan slaan en je tosti in 10 minuutjes klaar is.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes ontbijtspek op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. tot het spek krokant is. Laat vervolgens uitlekken op keukenpapier en breek in stukjes.
2
Besmeer de sneetjes brood met 1 el frambozenjam en bestrooi met peper en zout.
3
Beleg de helft van de sneetjes met brie, rucola en de stukjes spek. Leg de overige sneetjes brood erbovenop.
4
Gril de tosti’s in een sandwichgrill in 5 min. krokant en goudbruin.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment