In samenwerking met:
loaded nacho's
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Loaded nacho’s

Dit is één van de lekkerste borrelrecepten ooit: loaded nacho’s! Deze nacho’s zijn goed gevuld, makkelijk te maken en gewoonweg lekker van smaak. Heerlijk voor bij een gezellige borrel! Door te kiezen voor Redefine Pulled Pork heeft dit gerecht ook nog eens 36% minder CO2 uitstoot dan wanneer je het maakt met een vergelijkbaar dierlijk product!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Recept loaded nacho’s

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees fijn in een kom tot er een glad geheel ontstaat. Pel en snijd de witte ui in stukjes en voeg toe aan de avocado. Pers het sap uit de citroen en voeg toe. Roer het geheel goed door en dek af met huishoudfolie. Zet in de koelkast tot gebruik.
2
Pel en hak de rode ui en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de rode ui zacht en glazig. Voeg het paprikapoeder, komijnpoeder, zwarte peper, zout en knoflook toe en roer het geheel door. Laat 1 min. bakken totdat de geuren vrijkomen.
3
Voeg de Redefine Pulled Pork toe en roer door. Laat het geheel 2 à 3 min. bakken, zodat het nieuw-vlees goed gaar wordt en aan alle kanten gekruid is. Haal de pan van het vuur en houd het gerecht warm.
4
Snijd de cherrytomaten in kwartjes. Halveer de jalapeño, verwijder de zaadjes en hak fijn. Verdeel de nacho’s op een bord en schep het gekruide nieuw-vlees erover. Verdeel de cherrytomaten en jalapeño over de nacho’s. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de limoen in partjes. Garneer de nacho’s met de koriander en verdeel de limoenpartjes erover. Serveer met de guacamole.

Tip: lekker met een pittige saus, zoals sriracha(mayonaise).

Ga voor een avondje vegetarisch!

Soms geeft een vegetarische maaltijd niet helemaal de bite of voldoening waar je op gehoopt had. Met Redefine Meat wél! Deze plantaardige producten geven echt dezelfde smaak, textuur en sappigheid als dierlijk vlees, zodat je dit zo in een gerecht kan vervangen zonder dat iemand het doorheeft. Redefine Meat bestudeert vlees tot in de kleinste details om het echt te begrijpen. Hierdoor komt een unieke vleeservaring tot stand die niet te onderscheiden is van dierlijk vlees.

De producten van Redefine Meat zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en bestaan uit 3 componenten: vezels, vet en de rode sappige kleur. De vezels zijn op basis van soja- en tarwe-eiwitten, het vet is op basis van kokos en de rode kleur wordt gecreëerd door cranberry- en bietenextract. De producten zijn geheel vrij van dierlijke eiwitten.

Het assortiment van ‘het nieuwe vlees’ is divers en bestaat uit gehaktproducten, pulled producten en hele stukken vlees, ook wel bekend onder de naam ‘whole-cuts’. Voor de loaded nacho’s kiezen we voor een van de pulled producten, namelijk  de Redefine pulled pork. Dit nieuwe vlees is vol van smaak en brengen we op smaak met kruiden als gerookte paprika, komijn, peper en zout. Naast de loaded nacho’s zijn deze zomerse taco’s erg lekker om te maken. De taco’s vullen we met pulled beef dat we op smaak brengen met Mexican BBQ spices en maken we compleet met avocado en gekonfijte citroen.

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?