Op zoek naar een lekkere, maar ook snelle maaltijd? Deze heerlijke shoarma van kippendij op Turks brood staat al na een halfuurtje op tafel! Serveer met een lichte salade van veldsla, tomaat en komkommer. De citroenmayonaise in het gerecht zorgt voor een extra zuurtje en maakt het gerecht minder zwaar.
Variatietip: Vervang voor de vegetarische optie de kippendij shoarma door vegetarische kipstuckjes. Marineer deze met de Verstegen Mix voor Shoarma en bak 5 min. totdat ze goudbruin zijn.
Turks brood is een luchtig plat brood, met een dunne, krokante korst. Turks brood kun je heerlijk vullen, maar ook gebruiken als hamburgerbroodje of bij de borrel met verschillende lekkere smeersels. Een aanrader met Turks brood is dit gevuld Turks brood recept, gevuld met paprika en maïs. Een goed vullende vegetarische maaltijd! Ook lekker met Turks brood zijn deze hamburgers met yoghurtsaus, rode ui en veldsla. Eet de hamburgers met mini Turkse broodjes, of snijd een groot Turks brood in puntjes. Heerlijke variatie op de normale hamburgerbroodjes!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment