Yves de Morree
Raclette Spiesjes

Yves de Morree

Met ruim 20 jaar werkervaring in- en rondom de horeca weet Yves wel hoe hij zich als Eatertainer kan inzetten! Dankzij zijn passie voor wijn gecombineerd met lekker eten geeft hij de lekkerste wijntips bij onze recepten. Van Koreaanse recepten met een rood wijntje tot budget recepten met een passende fles wijn, de wijn & spijs combinaties zijn altijd goed!

Budget gourmet Hasselback

Wie is Yves?

Hi, ik ben Yves de Morree en al ruim 20 jaar werkzaam in- en rondom de horeca. Na mijn Hotelschool- en Leisure managementstudie heb ik bij verschillende zaken in Amsterdam en Breda gewerkt als gastheer en chef-kok. Tegenwoordig werk ik bij Vanouds de Zwaan wijnimporteurs in Breda. Hier kan ik mijn passie voor wijn, gastronomie en beleving vorm geven. Hoe mooi dat ik nu mijn liefde voor wijn & spijs combinaties kan delen middels wekelijkse wijntips. Eten, wijn en entertainen, 3 passies van mij in 1, fantastisch!

Specialiteiten: creatief bezig zijn met o.a. eten en wijnen en het entertainen van mensen.