Lunchbox met pastasalade en banaansushi
Lifestyle

Lunchbox met pastasalade en banaansushi

Deze kids lunchbox van Tijn, onze jongste Eatertainer, bestaat uit wereldse gerechtjes. Van een Italiaanse pastasalade tot groentesticks met hummus uit het Midden-Oosten en de banaansushi– uiteraard – geïnspireerd op de Japanse sushi. Kortom, lekker veel variatie voor de lunch en ook nog eens eenvoudig te maken.

Tijn: “Hmm pasta… Dat vind ik zo lekker! Mijn ouders toveren de restjes pasta om tot een lekkere pastasalade. En voor de banaansushi mag je mij wel wakker maken! Tenzij ik de volgende ochtend vroeg naar school moet … “

De lekkerste gerechtjes voor in je lunchbox

Kidsproof Volkoren Pastasalade

Kidsproof volkoren pastasalade

Eens iets anders meegeven dan brood voor de lunch? Dan is deze pastasalade met volkoren penne ideaal voor de kids om mee te nemen naar school!

Bananenchips Met Kaneel

Bananenchips met kaneel

Dit snackje van bananenchips met kaneel wordt gemengd met rozijnen en kokosrasp, waardoor de smaak nét even anders wordt. Een verrassende zoete snack.

Banaan Sushi

Banaan sushi

De ‘sushi’ van pannenkoek en banaan is een echte traktatie voor je kids én met de toevoeging van pindakaas ook nog eens voedzaam.

Groentesticks met hummus dip

Groentesticks met hummus dip

Groentesticks met hummus zijn ideaal als tussendoortje. Het is een lekkere snack én een verantwoorde keuze. Wij gebruiken komkommer, paprika en winterpeen als groenten, deze zijn lekker om rauw te serveren bij de hummus.

Tijn_roze

Tip van Tijn

Stop eens een lief lunchbriefje in de lunchtrommel van je kids. Zomaar een leuk berichtje om te weten dat je ze lief vindt, dat ze het goed hebben gedaan of een grappige vraag.

“Ik vind het altijd leuk wanneer mijn ouders een kaartje in mijn lunchbox hebben gestopt. Die met het raadsel erop vind ik het allerleukst! Dan liggen mijn vriendjes en ik altijd in een deuk.”

Nog meer kleur toevoegen?

Maak dan havermout wafels met aardbeien voor in je lunchbox! Deze lekkere wafels zijn verantwoord door ze te maken met havermout en krijgen een zoete touch van de verse aardbeien.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Gemaakt door Eatertainment

Delen via