Lunchbox Sandwich kaas en groente muffin
Lifestyle

Lunchbox met kaassandwich en groente muffin

Tijn maak je altijd blij met een lekkere sandwich, dus zit er een kaassandwich in deze lunchbox van onze jongste Eatertainer. Daarbij gaat een lekkere groente muffin, granolareep, groentesticks met dip en vrolijke snackkaasjes. Een lekkere en gevarieerde lunchbox!

Tijn: “Een sandwich vind ik superlekker, want dan is mijn boterham met verschillende ingrediënten belegd. Maar met de groente muffin of granolareep maak je mij écht blij.”

De lekkerste gerechtjes voor in je lunchbox

Sandwich Kaas Met Kommkommer

Sandwich kaas met komkommer-dille spread

Kaasliefhebbers opgelet: dit recept kan zo maar eens jouw nieuwe favoriete lunch worden voor in jouw bento box! Een heerlijk romige en frisse sandwich waarmee jij jouw middag zeker doorkomt.

Groente muffin

Het leuke aan dit recept is dat je eindeloos kunt variëren met de groenten en kruiden. De groente muffin is het perfecte hapje om mee te nemen in jouw lunchbox naar werk of school!

Granolarepen

Deze granolarepen zijn een lekker en toevoeging voor in jouw bento box! Naast dat deze zoete snack natuurlijk erg lekker is, blijf je ook lang verzadigd door de havervlokken en de gemengde noten.

Groentesticks met roomkaasdip

Probeer deze snack met een heerlijke zelfgemaakte roomkaasdip! De groentesticks zijn het ideale gezonde hapje om mee te nemen in jouw lunchbox.

Tijn Oranje

Tip van Tijn

“Zuivel is een goede en lekkere toevoeging aan je lunchbox. Je kan kiezen voor een glaasje melk of bekertje yoghurt maar wat dacht je van wat lekker snackkaasjes? Ik vind ze een traktatie!”

Een maaltijd om mee te nemen

Zin in een fris tussendoortje? Kies dan voor deze roodfruitspiesjes met yoghurtdip. Boordevol antioxidanten en vitamines, dus voedzaam is het zeker!

 

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Gemaakt door Eatertainment

Delen via