Lunchbox Wrap en appel-speltcake
Lifestyle

Lunchbox met kipwrap en appel-speltcake

Met deze heerlijke lunchbox van Eatertainer Tijn komen de kids de dag wel door!  De box bevat een rijkgevulde wrap, tortillachips met een lekkere dip, tutti frutti, snoeptomaatjes en een plak appel-speltcake. Een voedzame en feestelijke lunch dus!

Tijn: “Als ik zou mogen kiezen, wil ik elke dag tortillachips met dip in mijn lunchbox! Mijn ouders willen ook dat mijn lunch voedzaam is, dus krijg ik ook een volkoren wrap en een plak appel-speltcake mee, ook heel erg lekker!”

De lekkerste gerechtjes voor in je lunchbox

Volkoren Wraps Met Kip

Volkoren wraps met kip

Deze volkoren wraps met kip zijn onmisbaar in jouw lunchbox. Door de kleurrijke groenten krijg je met deze lunch al een groot deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten binnen.

Tutti Frutti

Tutti frutti

Heb jij zin in een zondag bakdag? Dan is Tutti Frutti een ideaal tussendoortje om te maken. Een superlekker en handig recept voor in jouw bento box!

Tortilla chips met zure room dip

Tortilla chips met zure room dip

Tortillachips met een lekkere dip: een echte traktatie! Wij maken er een zure room dip bij. Het is erg makkelijk te maken en is binnen no-time klaar. Wat wil je nog meer?

Appel Spelt Cake

Appel-spelt cake

Deze appel-speltcake is lekker en voedzaam! We gebruiken speltmeel in het beslag. Ook bevat deze cake geen toegevoegde suikers, enkel die al in de appelcompote aanwezig zijn. 

Tijn Oranje

Tip van Tijn

“Mijn ouders laten mij helpen met het vullen van mijn lunchbox. Zo leer ik meer over de lekkernijen en mag ik zelf kiezen in welk vakje alles gaat. Oja…en neem je cherrytomaatjes altijd in zijn geheel mee, anders wordt het zo’n kliederboel.”

Meer lunchinspiratie

Naast de volkoren wrap hebben we ook een lekkere volkoren pita met boerenomelet voor in de lunchbox. Verwerk overgebleven groenten in de omelet en je hebt een heerlijke lunch.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Gemaakt door Eatertainment

Delen via