Lunchbox Knakworst en rood fruit spiesjes
Lifestyle

Lunchbox met knakworst en rood fruit spiesjes

Laat je door onze Eatertainer Tijn inspireren voor een heerlijke kids lunchbox met hartige, gezonde en zoete lunchgerechtjes. Deze lunchbox is gevuld met knakworstjes in bladerdeeg, havermout wafels en havermout koekjes, worteltjes en een lekker rood fruitspiesje met dip. Dat wordt smullen!

Tijn: “Dit is één van mijn favoriete lunchboxen! De knakworstjes in bladerdeeg vind ik eruit zien als twee poppetjes, daar word ik vrolijk van. En de wafels zijn echt superlekker!”

De lekkerste gerechtjes voor in je lunchbox

Knakworstjes In Bladerdeeg

Knakworstjes in bladerdeeg

Sommige mensen kennen dit bladerdeeghapje misschien als traktatie vroeger op school of als borrelhapje thuis. Maar dit hapje is ook perfect als onderdeel van je lunch in de broodtrommel.

Havermout Wafels Met Aarbeien

Havermout wafels met aardbeien

Havermout wafels zijn een heerlijke en verantwoorde snack! Havermout is namelijk een soort graan waar je langer verzadigd door blijft. Dus na het eten van dit wafeltje kun je er weer heel de middag tegenaan!

Roodftuitspies Met Yoghurtdip

Roodfruit spiesje met yoghurtdip

Bessen zijn de snoepjes onder de fruitsoorten. Met hun mooie rode, roze en paarse kleuren zijn ze ook nog eens zeer aantrekkelijk om te eten. We combineren de roodfruitspiesjes in dit recept met een lekkere yoghurtdip.

Haver Cranberry Koekjes

Havermout-cranberry koekjes

In dit recept voegen we the best of both worlds samen: havermout en koekjes. Het lekkere van een koekje en havermout om toch een meer verantwoorde keuze te maken.

Tijn_rood

Tip van Tijn

Vul je lunchbox iedere dag met wat snackgroenten voor extra vitamientjes. Tomaatjes, komkommer of paprikareepjes zijn lekker. Of wat dacht je van radijsjes?

“Vandaag heeft mama er wat snackwortels in gedaan. Die zijn lekker knapperig en volgens mijn moeder goed voor je ogen. Dus die eet ik altijd op!”

 

Een maaltijd om mee te nemen

Wil je eens wat anders meenemen naar je werk of voor je kinderen maken om mee te nemen naar school? Ga dan voor deze peer sandwich met brie en Parmaham! Zoet, romig, knapperig én zout tegelijkertijd.

 

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Gemaakt door Eatertainment

Delen via