Appeltaart Baked Oats Met Stroopwafel
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Appeltaart baked oats met stroopwafel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven op 180°C en vet de ovenschaaltjes in.
2
Meng de havermout samen met de bananen, eieren, honing, kaneel, amandelmelk, het bakpoeder en zout in de blender. Blend het geheel tot een glad mengsel en laat 5 min. staan.
3
Snijd ondertussen de helft van de appel in kleine blokjes en de andere helft in dunne schijfjes. Breek de stroopwafels in kleine stukjes.
4
Mix de appelblokjes door het havermoutmengsel en vul de ovenschaaltjes met het beslag. Top af met stukjes stroopwafel, schijfjes appel en amandelschaafsel.
5
Bak de baked oats gedurende 20 min. in de oven en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Jopi
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Havermout
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via