Appeltaart Baked Oats Met Stroopwafel
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Appeltaart baked oats met stroopwafel

Appeltaart als ontbijt, dat klinkt als een feestje! Met deze baked oats geniet je van een gezondere versie van appeltaart met een kleine guilty pleasure dankzij de stroopwafels. Even in de oven en de dag kan niet beter beginnen.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept appeltaart baked oats met stroopwafel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven op 180°C en vet de ovenschaaltjes in.
2
Meng de havermout samen met de bananen, eieren, honing, kaneel, amandelmelk, het bakpoeder en zout in de blender. Blend het geheel tot een glad mengsel en laat 5 min. staan.
3
Snijd ondertussen de helft van de appel in kleine blokjes en de andere helft in dunne schijfjes. Breek de stroopwafels in kleine stukjes.
4
Mix de appelblokjes door het havermoutmengsel en vul de ovenschaaltjes met het beslag. Top af met stukjes stroopwafel, schijfjes appel en amandelschaafsel.
5
Bak de baked oats gedurende 20 min. in de oven en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via