Mueslirepen Met Abrikozen En Pompoenpitjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Mueslirepen met abrikozen en pompoenpitjes

Dol op het maken van tussendoortjes om mee te nemen? Dan is dit recept voor mueslirepen zeker iets voor jou! Ideaal om in het weekend te maken en de hele week van te genieten.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept mueslirepen met abrikozen en pompoenpitjes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de amandelen en abrikozen in stukjes. Verhit de suiker en 3 el water in een pan totdat de suiker smelt en de kleur lijkt op de kleur van honing. Voeg hieraan de amandelboter en honing toe en roer goed door. Voeg vervolgens direct de amandelen, havermout, zonnebloempitten en abrikozen toe en meng het geheel goed door.
2
Giet de havermoutmix in een met bakpapier bedekt vierkant of rechthoekig bakblik en verdeel gelijkmatig, druk de mix goed aan. Plaats voor 30 min in het midden van de oven.
3
Haal de bakplaat uit de oven en snijd de warme havermout plaat in gewenste repen. Laat de repen afzonderlijk van elkaar afkoelen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via