Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de amandelen en abrikozen in stukjes. Verhit de suiker en 3 el water in een pan totdat de suiker smelt en de kleur lijkt op de kleur van honing. Voeg hieraan de amandelboter en honing toe en roer goed door. Voeg vervolgens direct de amandelen, havermout, zonnebloempitten en abrikozen toe en meng het geheel goed door.
2
Giet de havermoutmix in een met bakpapier bedekt vierkant of rechthoekig bakblik en verdeel gelijkmatig, druk de mix goed aan. Plaats voor 30 min in het midden van de oven.
3
Haal de bakplaat uit de oven en snijd de warme havermout plaat in gewenste repen. Laat de repen afzonderlijk van elkaar afkoelen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via