Dit ontbijtje is perfect voor de koude wintermaanden. Meng de avond van tevoren alvast de havermout met de wortelsap en kokosmelk. De volgende ochtend hoef je het alleen nog maar op te warmen en af te toppen met je favoriete toppings!
Mijn menuplanner
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Recept overnight oats met avocado, banaan en aardbeien
Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
12u 0min
Totale tijd
12u 10min
Kookmodus
1
Schep de havermout en de helft van de kurkuma in een bakje en giet hier de wortelsap en de kokosmelk bij. Plaats het mengsel 1 nacht in de koelkast om te laten wellen. Pureer 1 avocado met 1 banaan tot een gladde puree en bewaar in de koelkast tot de volgende ochtend.
2
Verwarm de volgende ochtend de havermout in een pan of magnetron tot deze goed heet is. Haal de pan van het vuur en roer de avocado- en bananenpuree erdoorheen.
3
Snijd de overige avocado, banaan en aardbeien in kleine stukjes en voeg toe aan de overnight oats. Top af met wat gojibessen en de rest van het kurkumapoeder. Eet de overnight oats (lauw)warm.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment