Overnight Oats Met Avocado Banaan En Aardbeien
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Overnight oats met avocado, banaan en aardbeien

Dit ontbijtje is perfect voor de koude wintermaanden. Meng de avond van tevoren alvast de havermout met de wortelsap en kokosmelk. De volgende ochtend hoef je het alleen nog maar op te warmen en af te toppen met je favoriete toppings!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept overnight oats met avocado, banaan en aardbeien

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
12u 0min
Totale tijd
12u 10min
1
Schep de havermout en de helft van de kurkuma in een bakje en giet hier de wortelsap en de kokosmelk bij. Plaats het mengsel 1 nacht in de koelkast om te laten wellen. Pureer 1 avocado met 1 banaan tot een gladde puree en bewaar in de koelkast tot de volgende ochtend.
2
Verwarm de volgende ochtend de havermout in een pan of magnetron tot deze goed heet is. Haal de pan van het vuur en roer de avocado- en bananenpuree erdoorheen.
3
Snijd de overige avocado, banaan en aardbeien in kleine stukjes en voeg toe aan de overnight oats. Top af met wat gojibessen en de rest van het kurkumapoeder. Eet de overnight oats (lauw)warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?