Wil je jouw gasten eens goed verrassen? Maak dan persoonlijke borrelcones! Zo heeft iedereen een eigen puntzakje vol lekkers. Afhankelijk van de wensen kun je je helemaal uitleven met deze leuke cones en volop variëren met ingrediënten.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Recept borrelcones
Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de Manchego kaas en brie in plakjes. Halveer de rozemarijn crackers in de lengte of gebruik langwerpige grissini’s.
2
Rijg 1 zilveruitje, 1 cornichon en 1 olijf op een prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
3
Snijd de vijg in kwarten. Maak 4 prikkers met daarop 1 druif, 1 stukje vijg en nog 1 druif per prikker.
4
Maak vervolgens een prikker met vlees door 1 plakje salami 2 keer dubbel te vouwen en aan de prikker te rijgen. Herhaal dit met een tweede plakje. Rijg tot slot een plakje rauwe ham aan de prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
5
Vul iedere cone met de crackers of grissini’s en leg hier 2 plakjes Manchego en 1 plakje brie op. Steek daarna de prikker met fruit en de prikker met zilverui en cornichon erbij. Sluit af met de prikker met salami en ham en decoreer met een takje salie.
Bekijk ook de video op onze Instagram om te zien hoe we de borrelcones gemaakt hebben!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment