Borrelcones
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Borrelcones

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de Manchego kaas en brie in plakjes. Halveer de rozemarijn crackers in de lengte of gebruik langwerpige grissini’s.
2
Rijg 1 zilveruitje, 1 cornichon en 1 olijf op een prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
3
Snijd de vijg in kwarten. Maak 4 prikkers met daarop 1 druif, 1 stukje vijg en nog 1 druif per prikker.
4
Maak vervolgens een prikker met vlees door 1 plakje salami 2 keer dubbel te vouwen en aan de prikker te rijgen. Herhaal dit met een tweede plakje. Rijg tot slot een plakje rauwe ham aan de prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
5
Vul iedere cone met de crackers of grissini’s en leg hier 2 plakjes Manchego en 1 plakje brie op. Steek daarna de prikker met fruit en de prikker met zilverui en cornichon erbij. Sluit af met de prikker met salami en ham en decoreer met een takje salie.
Borrelcones
Borrelcones
Borrelcones

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Borrelhapje
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via