Cassoulet Met Chipolataworstjes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Cassoulet met chipolataworstjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
1
Pel en snipper de ui. Snijd de bospenen en bleekselderij in kleine blokjes en bewaar het selderijblad. Giet de bonen af.
2
Verhit de olie in een pan en bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en haal uit de pan. Voeg de ui, bospeen en bleekselderij toe aan de pan en bak 5 min. op middelhoog vuur. Blus af met de rode wijn.
3
Ris de tijm van de takjes en voeg deze, samen met de tomatenblokjes, bouillon, laurierblaadjes en bonen, toe aan de pan met groenten. Roer door en leg de worstjes op de saus. Laat de cassoulet 25 min. stoven op laag vuur.
4
Snijd de peterselie grof en verdeel samen met wat selderijblad over de cassoulet.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Selderij
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via