Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Begin met het maken van de cocktailsaus. Pers de limoen uit en meng dit met het ei, mosterd, tomatenpuree, passata, zonnebloemolie en knoflook olijfolie in een kom. Voeg optioneel de whisky toe en peper en zout naar smaak.
2
Snijd de avocado en mango in kleine stukjes en maak de blaadjes van de krop sla los. Doe een sla blaadje in het glas. Vul het glas met een laagje avocado, mango en garnalen. Top de cocktail af met een beetje cocktailsaus en een takje dille.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via