Garnalencocktail
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Garnalencocktail

Garnalencocktail is een echte Nederlandse klassieker waar vele variaties op gemaakt zijn. Wij maken een heerlijke combinatie van zelfgemaakte cocktailsaus, garnalen, avocado en mango. Een ideaal gerecht om jouw feestelijk diner mee af te trappen.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept garnalencocktail

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Begin met het maken van de cocktailsaus. Pers de limoen uit en meng dit met het ei, mosterd, tomatenpuree, passata, zonnebloemolie en knoflook olijfolie in een kom. Voeg optioneel de whisky toe en peper en zout naar smaak.
2
Snijd de avocado en mango in kleine stukjes en maak de blaadjes van de krop sla los. Doe een sla blaadje in het glas. Vul het glas met een laagje avocado, mango en garnalen. Top de cocktail af met een beetje cocktailsaus en een takje dille.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Ei
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Vis
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via