Carpaccio Van Bieten En Radijs

Voor- en tussengerechten

groentesoep

Ontdek een verrukkelijke wereld van verrassende en verfijnde gerechten die de zintuigen prikkelen en de eetlust wekken. Van lichte en verfrissende voorgerechten tot hartige en smaakvolle tussengerechten, hier vind je inspiratie en recepten om je dinerervaring naar een hoger niveau te tillen.

Makkelijke voorgerechten en tussengerechten

Ben je op zoek naar een makkelijk voorgerecht of een voorgerecht om vooraf klaar te maken? Zeker wanneer je een uitgebreid diner gaat serveren, bieden simpele voorgerechten of tussengerechten uitkomst. Kies voor een gerecht waarvoor je niet te lang in de keuken hoeft te staan, of ga voor een soep zoals deze smakelijke kippensoep. De soep maak je gemakkelijk van tevoren klaar, zodat je het op het moment zelf alleen nog hoeft op te warmen!

Gezonde vegetarische voorgerechten

Focus je voor gezonde voorgerechten op voedzame ingrediënten die vol van smaak zijn. Van kleurrijke salades zoals deze rucolasalade met gegrilde perzik en rauwe ham tot heerlijke soepen en creatieve groentegerechten. Onze vegetarische voorgerechten zijn perfect om je maaltijd mee te beginnen of als licht tussengerecht.

Voorgerechten met vis

Duik in de heerlijke wereld van voorgerechten met vis. Ontdek een scala aan smakelijke opties, van verfijnde zeevruchtencocktails tot verrukkelijke ceviche en knapperige viskoekjes. Geniet van de versheid en delicate smaken van de zee, perfect voor liefhebbers van visgerechten. Laat je inspireren door onze recepten en creëer voorgerechten met vis die je smaakpapillen zullen verwennen en je diner naar een hoger niveau tillen.

Voorgerechten met vlees

Wil je je gasten of familie graag verrassen met een voorgerecht met vlees? Kies voor een uitgebreide charcuterieplank om gezellig samen te delen, maak een klassieke carpaccio of maak zelf sushi met ossenhaas. De mogelijkheden voor een verrukkelijk voorgerecht met vlees zijn eindeloos. Zo kun je iedere keer opnieuw iets anders op tafel zetten!

Snelle voor- en tussengerechten

Stel je voor: je krijgt gasten over de vloer en je hebt beloofd om uitgebreid te koken. Iets dat je normaal gesproken ook superleuk vindt om te doen, maar helaas heb je weinig tijd… Gelukkig zijn er veel snelle voorgerechten die je in een handomdraai op tafel zet. Ook op zo’n drukke dag! Kies hieronder een voorgerecht dat snel klaar is en steel de show.

Lekkere koude voorgerechten

Kies ook eens voor een koud voorgerecht! Zeker op een warmere dag is dit veel lekkerder dan een warm voorgerecht én het hoofdgerecht is over het algemeen vaak een warm gerecht. Leuk om af te wisselen dus! Echte aanraders voor koude voorgerechten zijn deze gevulde zalmbonbon met kruidenroomkaas en de hartige tompouce met Hollandse garnalen.

Culinair klein voorgerechtje

Wil je uitpakken met een speciaal, klein voorgerecht? Kies voor deze amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten. Een heerlijk voorgerecht idee en na deze gang kan je nog heel goed een ander voorgerecht of tussengerecht serveren.

Populaire thema’s & andere recept ideeën