Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng 5/6 van de boter, de basterdsuiker, het ei, de melk en het zout met een mixer. Zeef het bakmeel en voeg beetje bij beetje toe aan het beslag. Schep ondertussen door tot een luchtig beslag. Snijd de suikerklontjes grof, voeg toe aan het beslag en schep nogmaals door tot een luchtig beslag.
2
Verwarm het wafelijzer en vet in met de overige boter. Schep ¼ van het beslag in het midden van iedere wafelvorm en sluit het wafelijzer. Bak de wafels in 4 min. goudbruin.
3
Schaaf met een mes krullen van de witte chocolade. Klop de slagroom en 2/3 van de poedersuiker op totdat dit de dikte heeft van kwark.
4
Serveer de warme wafels met de slagroom, frambozen en chocoladekrullen. Maak af met de overige poedersuiker.
Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom
Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Wafels
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via