Print opties

Sluiten

Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Meng 5/6 van de boter, de basterdsuiker, het ei, de melk en het zout met een mixer. Zeef het bakmeel en voeg beetje bij beetje toe aan het beslag. Schep ondertussen door tot een luchtig beslag. Snijd de suikerklontjes grof, voeg toe aan het beslag en schep nogmaals door tot een luchtig beslag.
2
Verwarm het wafelijzer en vet in met de overige boter. Schep ¼ van het beslag in het midden van iedere wafelvorm en sluit het wafelijzer. Bak de wafels in 4 min. goudbruin.
3
Schaaf met een mes krullen van de witte chocolade. Klop de slagroom en 2/3 van de poedersuiker op totdat dit de dikte heeft van kwark.
4
Serveer de warme wafels met de slagroom, frambozen en chocoladekrullen. Maak af met de overige poedersuiker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.