Mini taquitorolletjes met gehakt
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Mini taquitorolletjes met gehakt

Deze mini taquitorolletjes heb je zo gemaakt, de oven doet de rest van het werk. Een taquitorolletje is een wrap gevuld met een kruidig (gehakt)mengsel. Door dit in de oven te verwarmen, ontstaat een krokant rolletje met zachte vulling. Wanneer verras jij je gasten met deze lekkere snack?

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Brenda van Brenda Kookt

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten

Mini taquitorolletjes met gehakt

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven op 200°C voor en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de paprika’s in blokjes.
2
Meng het gehakt met de ui, knoflook, Mexicaanse kruiden, tomatenpuree, paprika en kaas. Breng op smaak met peper en zout en kneed goed door elkaar.
3
Verdeel een reep van het gehaktmengsel over de wraps. Rol dit strak op zodat kleine rolletjes ontstaan. Snijd de opgerolde wrap in 4 stukken en leg de rolletjes met de open kant naar beneden op de bakplaat. Bak de taquitorolletjes 20 min. in de oven.
4
Serveer de rolletjes met guacamole of sweet chilisaus om in te dippen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via