Quesadilla hoorntjes met paprika, maïs en cheddarkaas
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Quesadilla hoorntjes met paprika, maïs en cheddarkaas

Met deze quesadilla hoorntjes zet je een feestelijk borrelhapje op tafel. Je kan deze hoorntjes van tevoren gemakkelijk klaarmaken en voor het serveren nogmaals verwarmen. Ideaal wanneer je niet te lang in de keuken wilt staan terwijl de visite er is!

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Brenda van Brenda Kookt

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten

Quesadilla hoorntjes met paprika, maïs en cheddarkaas

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de rode ui en snijd de paprika in blokjes. Meng in een kom de rode ui, paprika en maïs. Breng op smaak met Mexicaanse kruiden en roer de tomatensalsa erdoorheen.
2
Halveer de wraps, besmeer met het tomatenmengsel en bestrooi met cheddarkaas. Rol de wraps op tot een hoorntje. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi nogmaals met cheddarkaas en bak 15 min. in de oven.
3
Hak ondertussen de peterselie fijn. Garneer de quesadilla hoorntjes met peterselie.

Tip: Serveer de quesadilla hoorntjes met verschillende dips, zoals tomatensalsa, crème fraîche, sweet chilisaus of guacamole.

Zin in een Tex-Mex avond? Bekijk Brenda’s Tex-Mex plank met 6 heerlijke Tex-Mex recepten.

Probeer ook eens de vega quesadilla’s met zelfgemaakte kruidenmix.

Mexicaanse Borrelplank Met Brenda Kookt
Mexicaanse Borrelplank

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.