Gevulde snackpaprika’s met bonen en mais
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde snackpaprika’s met bonen en mais

Lekker hapje voor bij de borrel: gevulde snackpaprika’s. Deze keer niet met roomkaas maar met vulling van bonen en groenten. Lekker met cheddar die je laat smelten in de oven en afgetopt met zure room en avocado.

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Brenda van Brenda Kookt

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten

Gevulde snackpaprika’s met bonen en mais

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Halveer de mini paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de tomaat in kleine blokjes en hak de jalapeño fijn. Snipper de rode ui.
2
Meng in een kom de kidneybonen, mais, tomatenblokjes, jalapeño peper, rode ui, uienpoeder, komijnpoeder, chilipoeder en zout naar smaak.
3
Vul de mini paprika’s met het bonenmengsel. Bestrooi met geraspte cheddarkaas en verwarm 10-15 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de avocado in kleine blokjes en hak de peterselie fijn.
5
Garneer de gevulde paprika’s met zure room, blokjes avocado en peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via