Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het amandelschaafsel met het eiwit, de suiker en een snufje zout. Smeer het mengsel dun uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 8 à 12 min. goudbruin in de oven. Laat afkoelen en breek daarna in stukjes.
2
Meng de ricotta met poedersuiker en de rasp van de citroen. Roer het geheel goed door en zet apart.
3
Snijd de nectarines doormidden rondom de pit. Draai voorzichtig de 2 helften van de pit en snijd in parten. Bak de partjes nectarine op het gourmetstel totdat deze beginnen de karamelliseren.
4
Verdeel over ieder bord wat citroenricotta. Leg hier de partjes nectarine op. Top af met een bol frambozen sorbetijs, verse frambozen, munt en het amandelschaafsel.
Gegrilde nectarine met citroenricotta en frambozenijs
Gegrilde nectarine met citroenricotta en frambozenijs

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via