Li-Ann Van Groen
Li Ann

Li-Ann van Groen

Li-Ann focust zich op het helpen van vrouwen om meer geluk, gezondheid en balans te krijgen in hun leven. Door middel van het schrijven van blogs, door coachen, het geven van lezingen trainingen en het opnemen van podcasts en video’s inspireert ze vrouwen om hun lifestyle aan te passen.

Socials

Op Instagram inspireert Li-Ann meer dan 33.000 volgers met haar tips & tricks. Ze geeft haar volgers een kijkje in haar leven en deelt haar ervaringen.

Volg mij op

Wie is Li-Ann?

Hi, ik ben Li-Ann! Als holistisch lifestylecoach hoop ik vrouwen te helpen om hun geluk, gezondheid en balans te vinden. Ik doe dat door middel van het schrijven van blogs, het geven van lezingen, coachen, trainen, online trainingen en het maken van blogs en video’s. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde train ik in voeding, suppletie, The Vegan Switch Detox, Sportvasten, Mindfulness en yoga. Ik ben een levensgenieter en wil mijn passies graag met anderen delen in de hoop daarmee te inspireren en motiveren. Eten, lekkere en gezonde plantaardige gerechten maken, zingen, yoga en reizen doe ik met veel liefde en vind je dan ook veel terug op mijn social media.

Specialiteiten: Makkelijke en gezonde vegan gerechten, smoothies, smoothiebowls, groente en kruiden