Taco’s met krokante avocado uit de airfryer

Airfryer recepten

Pulled Pork Uit De Airfryer

De airfryer wordt steeds populairder. Veel huishoudens hebben tegenwoordig ook een airfryer in huis staan. Maar wat maakt een airfryer zo bijzonder? Dat komt doordat de gerechten gegaard worden door lucht. Dat maakt de gerechten een stuk minder vet dan als je bijvoorbeeld een friteuse zou gebruiken. Door de hetelucht-techniek van de airfryer, worden je gerechten knapperig zoals met frituren, maar dan zonder het vet.  Wil jij eens wat vaker koken met de airfryer, en ben je op zoek naar lekkere recepten? Zoek dan niet verder, want op deze pagina geven wij je een aantal recepten die je kan bereiden in de airfryer. En de maat airfryer maakt niet uit: normaal, xl of xxl: de recepten zijn geschikt voor elke maat airfryer.

Makkelijke recepten uit de airfryer

Over het algemeen is koken met een airfryer niet heel ingewikkeld. Maar we begrijpen het dat je na een lange dag geen zin hebt in ingewikkelde recepten. Daarom hebben we hieronder een aantal makkelijke recepten uit de airfryer voor je verzameld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere en simpele groente lasagne uit de airfryer? Heerlijk!

Eenpansgerechten uit de airfryer

In de airfryer kan je ook makkelijk eenpansgerechten maken. Zo stop je alle ingrediënten in de airfryer en heb je geen andere pannen meer nodig. Dat scheelt afwas en soms ook tijd! Benieuwd naar onze eenpansgerechten uit de airfryer? Bekijk ze hieronder.

Brood & snacks bakken in de airfryer

Wist je dat je heel eenvoudig kunt bakken met de airfryer? Wij hebben een aantal leuke bakrecepten voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van breekbrood met mozzarella en zongedroogde tomaten uit de airfryer? En zo hebben we nog veel meer lekkere bakrecepten voor brood of hapjes uit de airfryer. Hieronder vind je al wat inspiratie.

Gezonde airfryer recepten met vlees of vis

Doordat gerechten uit de airfryer worden gegaard door lucht, maakt het de recepten een stuk minder vet. Maaltijden bereiden in de airfryer wordt dus een stuk aantrekkelijker, zo ook vlees of vis. Deze kan je makkelijk bakken in de airfryer. Wat dacht je bijvoorbeeld van pulled pork uit de airfryer? Dit recept bewijst dat je vlees makkelijk kan bereiden in de airfryer. En de krokante kabeljauw frietjes is ook een heerlijk vis recept uit de airfryer. Bekijk hieronder nog meer airfryer recepten met vlees of vis.

Pangasiusfilet met notenkruidenkorst

Airfryer maaltijd van de dag

Wil je een complete maaltijd bereiden uit de airfryer, maar weet je niet wat? Dan hebben wij de oplossing voor je: de airfryer maaltijd van de dag. Vandaag is dat de pangasiusfilet met notenkruidenkorst. Dit is een complete maaltijd uit de airfryer, makkelijker kan bijna niet. Smakelijk eten!