Herman den Blijker activatie Blokker

Kom proeven! – Blokker bowls by Herman den Blijker

Kom langs en proef de Blokker bowls by Herman den Blijker. Profiteer dit weekend, alleen bij deze Blokker winkel, van 20% korting op het gehele Herman den Blijker assortiment én ontvang gratis HAK of Lassie ingrediënten bij je aankoop. Bij besteding van € 30 ontvang je 2 ingrediënten naar keuze en vanaf € 40 krijg je maar liefst 4 ingrediënten cadeau om de poké bowls of chili bowl thuis te maken*.

Maar dat is nog niet alles! Draai na aankoop van een actieproduct aan het rad. Goed nieuws, want je hebt altijd prijs! Word jij de gelukkige winnaar van een lunch voor 2 personen bij Restaurant Goud van Herman den Blijker?

*De actie, 20% korting en gratis ingrediënten bij aankoop van actieproducten, loopt van 15 t/m 31 oktober. 

Aan de slag met onze recepten?

De bowl recepten ontwikkelden wij samen met Herman den Blijker, Blokker en Gusta. Heb je geproefd en smaakt dit naar meer? Ontdek de recepten van de poké bowls en de chili bowl.

Meer weten?

De komende maanden worden er meer Eatertainment evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Vr 29 okt. 2021 - Za 30 okt. 2021
Blokker Leeuwarden De Centrale, Leeuwarden
Gratis toegang

Soort event
In de winkel
Delen via