Volkoren Pita Met Boerenomelet
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Volkoren pita met boerenomelet

Deze volkoren pita met boerenomelet is een lekkere en snelle lunch om mee te nemen in jouw bento box. Daarnaast is dit een super handig recept om food waste te voorkomen! Nog groenten in de koelkast liggen? Deze kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden in dit recept. Zo heb jij een verantwoorde én duurzame lunch voor in jouw lunch box. Eet smakelijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept volkoren pita met boerenomelet

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Bak de pitabroodjes volgens aanwijzingen op de verpakking. Klop ondertussen de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de zonnebloemolie in een kleine bakpan op middelhoog vuur. Bak de soepgroenten 2 minuten aan.
3
Klop de eieren kort voor het bakken nog even luchtig met een garde. Voeg toe aan de soepgroenten en bak het omelet in 3 tot 5 min. gaar. De binnenkant mag nog nét vloeibaar zijn.
4
Snijd ondertussen de snoeptomaatjes in kwarten. Halveer de pitabroodjes en vul deze met de baby spinazie. Snijd het omelet in grove stukken en vul de pitabroodjes met omelet. Maak de broodjes af met de gesneden snoeptomaatjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via