Print opties

Sluiten

Bladerdeegtaartjes met roomkaas en gerookte zalm

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Vet de bakvorm in en vouw ieder plakje bladerdeeg individueel in een muffinvormpje tot een bakje. Leg op ieder plakje bladerdeeg een stukje bakpapier en leg hier de bakbonen in.
2
Bak de bladerdeegbakjes 15 min. in de oven. Haal vervolgens de bakbonen en het bakpapier eruit en bak nog 10 min.
3
Laat de bladerdeegbakjes afkoelen. Verdeel vervolgens de roomkaas over de bakjes en beleg met zalm. Hak de bieslook fijn, garneer de bladerdeegtaartjes hiermee en serveer direct zodat het bladerdeeg knapperig blijft.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.