Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Broodje tapas kaas

Tapas, maar dan op een rijkelijk belegd broodje. Met deze broodjes waan je je direct op een Spaans terras. Heerlijk belegd met romige oude kaassalade, groenten, allioli en natuurlijk besprenkeld met olijfolie van kwaliteit. Heerlijk in combinatie met Desperados Original bier.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept broodje tapas kaas

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Schaaf de wortel in linten met een kaasschaaf. Verhit ondertussen een grillpan. Smeer de linten in met de traditionele olijfolie. Gril de wortellinten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de wortellinten op tot roosjes en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de zongedroogde tomaten en de olijven uitlekken.
3
Snijd de ciabatta broodjes doormidden en besmeer rijkelijk met de oude kaassalade. Beleg met rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla. Garneer met de wortelroosjes en verdeel de allioli over het broodje. Besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie