Pinchos Tonijn
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pinchos tonijn

Tapas, dat is altijd genieten! Wij bedachten een leuke variant: pinchos met heerlijke tonijnsalade. Rijkelijk belegd met olijven, sweet peppers, kappertjes en afgetopt met extra virgen olijfolie voor nóg meer smaak. Met Desperados Original bier erbij is het feest helemaal compleet.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten

Recept pinchos tonijn

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de uiteinden van de courgette en schaaf de courgette in lange linten met een kaasschaaf. Verhit een grillpan. Smeer de courgettelinten in met de traditionele olijfolie. Gril de linten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de courgettelinten op tot roosjes en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de groene olijven, sweet peppers en kappertjes uitlekken. Snijd de sweet peppers in vieren.
3
Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met tonijnsalade. Beleg met rode ui, groene olijven, sweet peppers en kappertjes. Top af met wat rucola en besprenkel tot slot met de Carbonell Extra Virgen Olijfolie.
4
Schuif de courgetteroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Vis
  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via