Pinchos Tonijn
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pinchos tonijn

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de uiteinden van de courgette en schaaf de courgette in lange linten met een kaasschaaf. Verhit een grillpan. Smeer de courgettelinten in met de traditionele olijfolie. Gril de linten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de courgettelinten op tot roosjes en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de groene olijven, sweet peppers en kappertjes uitlekken. Snijd de sweet peppers in vieren.
3
Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met tonijnsalade. Beleg met rode ui, groene olijven, sweet peppers en kappertjes. Top af met wat rucola en besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.
4
Schuif de courgetteroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Spaans
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via