Pinchos Kaas
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pinchos kaas

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Schaaf de wortel in linten met een kaasschaaf. Verhit ondertussen een grillpan. Smeer de linten in met de traditionele olijfolie. Gril de wortellinten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de wortellinten op tot roosjes en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de zongedroogde tomaten en de olijven uitlekken.
3
Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de oudekaassalade. Beleg met rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.
4
Schuif de wortelroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie