Pinchos Kip
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pinchos kip

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de uiteinden van de komkommer en schaaf de komkommer in lange linten met een kaasschaaf. Schaaf de komkommer totdat je bij de zaadlijsten uitkomt. De zaadlijsten zijn niet meer nodig. Rol de komkommerlinten op tot roosjes en zet apart.
2
Laat de sweet peppers uitlekken en snijd vervolgens in vieren. Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de kip-sambasalade. Beleg met stukjes sweet peppers en wat rucola. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel met extra virgen olijfolie.
3
Schuif de komkommerroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Spaans
Diëten
Balans
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via