Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter in een steelpan. Leg een vel filodeeg op het aanrecht, besmeer licht met boter en leg er een tweede filodeeg vel op. Bestrijk de bovenkant weer met boter. Snijd in 4 gelijke vierkanten. Herhaal nogmaals zodat je 8 bakjes krijgt. Leg ieder vierkant in de muffinvorm en druk voorzichtig aan zodat er een bakje ontstaat. Vouw de zijkanten naar buiten.
2
Zet 10 min. in de oven of totdat de bakjes bruin zijn gekleurd. Haal uit de oven en laat afkoelen.
3
Hak de pistachenootjes grof en bak samen met de honing 2-4 min. in een pan.
4
Kruimel de blauwaderkaas en vul de bakjes. Garneer met gekarameliseerde pistache, mini tomaten en tuinkers. Serveer met andere drankjes en hapjes van de oud & nieuw tafel.
Doppio Passo Primitivo 2021
Wijntip van Yves

Doppio Passo Primitivo 2021

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via