Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter in een steelpan. Leg een vel filodeeg op het aanrecht, besmeer licht met boter en leg er een tweede filodeeg vel op. Bestrijk de bovenkant weer met boter. Snijd in 4 gelijke vierkanten. Herhaal nogmaals zodat je 8 bakjes krijgt. Leg ieder vierkant in de muffinvorm en druk voorzichtig aan zodat er een bakje ontstaat. Vouw de zijkanten naar buiten.
2
Zet 10 min. in de oven of totdat de bakjes bruin zijn gekleurd. Haal uit de oven en laat afkoelen.
3
Hak de pistachenootjes grof en bak samen met de honing 2-4 min. in een pan.
4
Kruimel de blauwaderkaas en vul de bakjes. Garneer met gekarameliseerde pistache, mini tomaten en tuinkers. Serveer met andere drankjes en hapjes van de oud & nieuw tafel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.