Guacamole Met Nachochips
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Guacamole met nachochips

Guacamole is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een gezellige borrelavond. Maak zelf je verse guacamole voor bij de nachochips.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Optioneel

Recept guacamole met nachochips

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Snijd de rode ui en tomaat en pers de knoflook. Snijd de avocado’s door in de lengte en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn in een schaaltje. Voeg de limoensap, rode ui, tomaat en knoflook toe.
3
Zorg dat er geen pitjes of zaadlijsten meer aanwezig zijn in de peper. Snijd de peper (zeer) fijn en voeg naar smaak toe, samen met zout.
4
Doe de nachochips in een ovenschaal en verdeel hierover de geraspte kaas. Zet de schaal met chips ongeveer 5 min in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
5
Serveer de guacamole samen met de warme nachochips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via