Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Optioneel
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Snijd de rode ui en tomaat en pers de knoflook. Snijd de avocado’s door in de lengte en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn in een schaaltje. Voeg de limoensap, rode ui, tomaat en knoflook toe.
3
Zorg dat er geen pitjes of zaadlijsten meer aanwezig zijn in de peper. Snijd de peper (zeer) fijn en voeg naar smaak toe, samen met zout.
4
Doe de nachochips in een ovenschaal en verdeel hierover de geraspte kaas. Zet de schaal met chips ongeveer 5 min in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
5
Serveer de guacamole samen met de warme nachochips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via