Dol op Aziatische smaken én op het genot van een schaal nacho’s? Maak eens deze sushi nacho’s met garnalen en avocado. Je maakt ze eenvoudig van wontonvellen die knapperig worden gebakken in de oven, en verder is het een kwestie van bestrooien met je favoriete toppings. Wij gaan voor een combinatie van romige avocado, frisse komkommer en lekkere garnalen.
Een klassiek nacho recept is altijd een goed idee voor bij de borrel! Zo’n nacho schotel met een flinke laag kaas, wat tomaten en afgetopt met een zelfgemaakte guacamole en romige crème fraîche. Maar wist je dat je ook met nacho’s eindeloos combinaties kan maken? Je kan variëren met tal van ingrediënten, maar je kan ook iets totaal anders maken. Zo maken we deze sushi nacho’s van gefrituurde wontonvellen en maken we het compleet met avocado, komkommer, garnalen en een vleugje srirachasaus. Ben je dol op stokbrood bij de borrel? Dan moet je deze stokbrood kruidenboter nacho’s eens proberen! Met een zelfgemaakte snelle kruidenboter en een laag kaas zijn deze nacho’s de favoriet van de vrijdagmiddag borrel! Liever zoet? Probeer eens appeltaart nacho’s met noten crumble. Een puntje appeltaart is een favoriet van velen en wij vinden het een goede reden om het in een nieuw jasje te steken! Ze zijn lekker zoet en perfect als tussendoortje of als borrelhapje.
Wist je dat je nacho’s ook heel goed als hoofdgerecht kan serveren? Zo is deze nacho bowl met zoete aardappel heerlijk voor het diner. Het verrassende zoete aardappel recept bakken we in de oven met tal van kruiden als cayennepeper, knoflookpoeder, peper en zout. Het geheel maken we natuurlijk compleet met gehakt, bonen, maïs en een flinke laag kaas, romige guacamole, zure room en verser koriander. Ook lekker: bloemkool nacho’s. De krokante nacho’s vervangen we door in de oven gebakken bloemkool waardoor je gemakkelijk je dagelijkse portie groenten binnenkrijgt. Dit maken we compleet met rode ui, wat gehakt, gesmolten cheddar, frisse tomaten en pittige jalapeños.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment