Print opties

Sluiten

Guacamole met nachochips

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Optioneel
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Snijd de rode ui en tomaat en pers de knoflook. Snijd de avocado’s door in de lengte en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn in een schaaltje. Voeg de limoensap, rode ui, tomaat en knoflook toe.
3
Zorg dat er geen pitjes of zaadlijsten meer aanwezig zijn in de peper. Snijd de peper (zeer) fijn en voeg naar smaak toe, samen met zout.
4
Doe de nachochips in een ovenschaal en verdeel hierover de geraspte kaas. Zet de schaal met chips ongeveer 5 min in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
5
Serveer de guacamole samen met de warme nachochips.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.