Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, chiliflakes, zout en peper.
2
Klop in een andere kom de eieren los en meng met gember en knoflook.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Snijd de bosui in ringetjes en spitskool in kleine reepjes. Meng de koriander, bieslook, bosui, spitskool en wortel door het ei. Roer de bloem met kruiden hier doorheen tot een beslag.
4
Verwarm de helft van de zonnebloemolie in een koekenpan en bak één dikke pannenkoek van het helft van het beslag. Verwarm de andere helft van de zonnebloemolie in een tweede koekenpan en bak hier een dikke pannenkoek met de andere helft van het beslag. Dek de pannenkoeken na 5 min. af met een deksel en bak tot de bovenkant gestold is.
5
Leg elke pannenkoek ondersteboven op een groot bord. Meng de geitenyoghurt met de chilisaus. Maak de rucola aan met het sap van de limoen.
6
Serveer de hartige pannenkoeken met de geitenyoghurt-chilisaus en de frisse rucolasalade.