Hartige Pannenkoek Met Zalm Spinazie En Tuinerwten
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Hartige pannenkoek met zalm, spinazie en tuinerwten

Zoete pannenkoeken zijn natuurlijk lekker maar wissel ook eens af met een hartige variant. Bijvoorbeeld deze pannenkoek met zalm, roomkaas en lekker veel groenten. Ideaal als je eens wilt uitpakken met de lunch, maar ook als luxe brunch in het weekend.

Heerlijke goudbruine pannenkoeken. De Tefal Start & Cook pannenkoekenpan van Blokker zal je helpen bij het maken van perfecte pannenkoeken. Dankzij de inductieplaat wordt de pan snel warm en wordt deze warmte goed verspreid.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept hartige pannenkoek met zalm, spinazie en tuinerwten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Meng de tarwebloem, melk en het ei in een kom tot een beslag. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak pannenkoeken van het beslag. Laat afkoelen. Kook intussen de tuinerwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de citroen in plakjes.
2
Smeer de pannenkoeken in met een laagje roomkaas. Beleg één helft van de pannenkoek met de gerookte zalm, spinazie en tuinerwten. Vouw de pannenkoek dubbel en serveer met plakjes citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via