Hartige Pannenkoek Met Zalm Spinazie En Tuinerwten
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Hartige pannenkoek met zalm, spinazie en tuinerwten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Meng de tarwebloem, melk en het ei in een kom tot een beslag. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak pannenkoeken van het beslag. Laat afkoelen. Kook intussen de tuinerwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de citroen in plakjes.
2
Smeer de pannenkoeken in met een laagje roomkaas. Beleg één helft van de pannenkoek met de gerookte zalm, spinazie en tuinerwten. Vouw de pannenkoek dubbel en serveer met plakjes citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ei
Eenpansgerechten
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via