Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Meng de tarwebloem, melk en het ei in een kom tot een beslag. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak pannenkoeken van het beslag. Laat afkoelen. Kook intussen de tuinerwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de citroen in plakjes.
2
Smeer de pannenkoeken in met een laagje roomkaas. Beleg één helft van de pannenkoek met de gerookte zalm, spinazie en tuinerwten. Vouw de pannenkoek dubbel en serveer met plakjes citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via