Komkommerrolletjes met rosbief, groene asperge en truffelmayonaise
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
12 stuks
Ingrediënten
1
Snijd de komkommer over de lengte in plakken met behulp van een kaasschaaf of dunschiller.
2
Kook de aspergetips 1 min. en koel daarna onder de kraan. Snijd de radijsjes in plakjes en de aspergetips in tweeën. Snijd de plakjes rosbief in de lengte doormidden.
3
Besmeer een komkommerplak aan met 1 tl truffelmayonaise. Verdeel hierover 3 plakjes radijs, een half plakje rosbief en twee aspergetips. Laat iets uitsteken aan één kant, zodat het eindresultaat alle ingrediënten goed laat zien.
4
Bestrooi met wat peper en zout. Rol het geheel strak op. Herhaal totdat alle rolletjes klaar zijn. Verdeel zwart sesamzaad over de rolletjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.