Nasi met vegan Kipstuckjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vlees

Nasi met vegan Kipstuckjes

Een klassieker uit de Chinese keuken maar dan net even anders! Dit bekende gerecht maken we namelijk dit keer niet met kip maar met vegan Kipstuckjes. De kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus maken het gerecht compleet.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept nasi met vegan kipstuckjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
2
Snijd de Kipstuckjes kleiner. Verhit de wok olie en roerbak de Kipstuckjes. Voeg de groente toe en roerbak deze kort mee. Schep vervolgens de Nasi Kruidenmix erdoor.
3
Voeg de gekookte rijst toe aan de wok en warm het geheel onder voortdurend omscheppen goed door. Verwarm ondertussen de pindasaus.
4
Serveer de nasi met de pindasaus, gebakken uitjes, atjar en kroepoek voor een knapperige bite.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Chinees
Soort
Rijst
Voorkeuren
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via