Regenboog Fruitijsjes
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Regenboog fruitijsjes

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
6u 0min
Totale tijd
6u 25min
1
Was het fruit. Schil de kiwi’s en de mango en snijd in stukjes. Leg vervolgens iedere fruitsoort in een apart bakje. Pureer het fruit per bakje met een staafmixer tot een puree.
2
Schep de fruitpuree laagje voor laagje in de ijsjesvormpjes. Begin met de frambozen, gevolgd door blauwe bessen, kiwi, mango en aardbeien. Zet een stokje in ieder ijsje. Zet de ijsjes ongeveer 6 uur in de vriezer om de fruitpuree goed te laten bevriezen.
Regenboog fruitijsjes

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Tussendoortjes
    Desserts & gebak
    Diëten
    Zonder toegevoegde suikers
    Soort
    IJs
    Voorkeuren
    Vrij van vis
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via