Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
6u 0min
Totale tijd
6u 25min
1
Was het fruit. Schil de kiwi’s en de mango en snijd in stukjes. Leg vervolgens iedere fruitsoort in een apart bakje. Pureer het fruit per bakje met een staafmixer tot een puree.
2
Schep de fruitpuree laagje voor laagje in de ijsjesvormpjes. Begin met de frambozen, gevolgd door blauwe bessen, kiwi, mango en aardbeien. Zet een stokje in ieder ijsje. Zet de ijsjes ongeveer 6 uur in de vriezer om de fruitpuree goed te laten bevriezen.
Regenboog fruitijsjes

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie