Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
8u 0min
Totale tijd
8u 10min
1
Klop de slagroom met een mixer of garde lobbig. Voeg de gecondenseerde melk toe en spatel deze door de slagroom.
2
Giet het roommengsel in een cakeblik of bakje. Roer vervolgens de witte chocolade druppels door het mengsel en roer heel licht 150 gr kersenjam door het geheel. Zet het ijs in de vriezer.
3
Haal het ijs na 4 uur uit de vriezer en roer het een keer door. De stukjes chocolade en jam zijn naar de bodem gezakt. Door het roeren zorg je ervoor dat er overal in het ijs stukjes chocolade en jam zitten.
4
Roer vervolgens nogmaals licht 100 gr jam over de bovenkant van het ijs en zet terug in de vriezer voor 4 uur.
5
Serveer het ijs op een hoorntje of in een bakje. Garneer eventueel met wat overgebleven chocolade druppels.
kersen witte chocolade ijs
Kersen witte chocolade ijs

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via