Klassieke borreltafel

Zomerse borrel

Klassieke_borreltafel

Iedereen wordt vrolijk van lekker weer. Tijdens de zomer zijn de avonden langer en dat komt goed uit! Een perfecte reden voor een heerlijk zomerse borrel. Met deze hapjes wordt het gegarandeerd een succes. Kleurrijk en fris: voor elk wat wils! Je borrelavond uitbreiden met heerlijke cocktails? Bekijk de cocktails en mocktails van de cocktail party.

Borrelcones_klassiekeborrel

Gezellig borrelen

Wanneer de temperaturen oplopen en de dagen langer worden spreken we graag af met vrienden en familie voor een borrel. Gezellig kletsen, goed eten en lekkere drankjes staan daarbij centraal. Serveer dus de lekkerste drankjes en overheerlijke hapjes en beleef de perfecte borrelmiddag of zomeravond. Op die manier kan de zomer niet lang genoeg duren.

Doe-het-zelf borrelcones

Als je eens wat anders wil serveren tijdens de borrel, maak dan de doe-het-zelf borrelcones. Je borrelgasten krijgen hun eigen puntzakje vol lekkers en zullen verrast zijn door je creativiteit. Het is ontzettend makkelijk, leuk te maken en ziet er super feestelijk uit. Ook handig als je veel gasten in je achtertuin hebt en iedereen wil voorzien van wat lekkers. Dus laat je creativiteit de vrije lopp en vul de cones met heerlijke smaakcombinaties.

Kletspot_klassieke borreltafel

Tip! Vragenspel

Ga je borrelen met mensen die je nog niet zo goed kent? Of wil je eens andere gespreksstof met je vrienden en familie? Dan is een vragenspel daar dé uitkomst voor. Door de verrassende vragen leer je iemand nog beter kennen. Daarnaast ontstaan er hele leuke gesprekken tijdens het borrelen over de vragen. Probeer het eens en vraag erop los. Een vragenspel vind je bij speelgoed winkels of online warenhuizen.